Rasina epoxidica cu rezistenta ridicata ICA 5 Kg

588,52 RON

(117,70 RON /Kg)

cu TVA

Rasina epoxidica pentru pardoseli si obiecte mici este un produs transparent cu aderenta si rezistenta mecanica ridicata.

Utilizare: pentru pregatirea de mulaje extra-transparente pentru obiecte mici din argint si alte metale, pentru protectia circuitelor electrice, pentru obiecte mici, matrite pentru produse din argint si pentru protejarea obiectelor artistice ca picturi, sculpturi, bijuterii fashion sau accesorii.

Pentru obtinerea unei transparente optime se recomanda utilizarea de IND93T in proportie de 50%.

Cantitate

  • Livrare rapidă (24-48 de ore) Livrare rapidă (24-48 de ore)
  • Transport gratuit în localitățile din rețeaua Urgent Cargus Transport gratuit în localitățile din rețeaua Urgent Cargus
  • 15 zile drept de retur 15 zile drept de retur

Aplicare: produsul trebuie catalizat 50% cu IND93T si turnat manual sau cu utilaj special. Se recomanda filtrarea amestecului in timpul utilizarii pentru indepartarea bulelor de aer. Pentru obtinerea unui produs complet transparent este recomandat sa se utilizeze IND93T. Utilizati produsul la temperaturi mai mari de 10ºC.

Intarire: IND93T 50%

Diluare: nu necesita

Cantitate de aplicat: aproximativ 1kg/mp

Depozitare: depozitati produsul in ambalaj bine inchis la o temeratura de aproximativ 15ºC. Termen de valabilitate la 20ºC: 12 luni in ambalaj original sigilat.

NB:

-Daca utilizati produsul ca primer inainte de montarea parchetului, produsul trebuie aplicat cu 2-3 zile inainte

-Daca se utilizeaza pentru obiecte mici sau podele, obiectele aplicate cu EPOGLOSSET expuse la exterior sau sub lumina directa a soarelui sau a luminii artificiale, se va ingalbeni in timp. Problema se poate reduce daca obiectele se vor lacui cu lac acrilic sau poliuretanic care contin filtre UV. Este important sa nu aplicati un stat gros the produs ceea ce duce la accelerarea ingalbenirii.

Specificatiile produsului

Stare fizica: lichid transparent

Continut solid%: 100±2

Luciu: 90±5 gloss

Greutate specifica la 20ºC - 1.1±0.05 g/ml - metoda MP01

Visc. Brook gir/rpm/ºC -  800±100 (4/20/20) cps - metoda MP19

Finete - 0 max µm - metoda MP12

Verifică întotdeauna daca produsul este adecvat pentru tipul de utilizare, înainte de aplicare.

EPOGLOSSET

S-ar putea sa-ti placa