Adeziv parchet bicomponent epoxi-poliuretanic ICA 10 Kg

294,17 RON

(29,42 RON /Kg)

cu TVA

Este produs poliuretanic, pe baza de solvent, pentru lipirea pardoselilor de lemn, de orice tip, pe ciment sau alt tip de paviment non-absorbant (marmura, dale, suport lemnos).

Utilizare: pe pardoseli absorbante si non-absorbante, pe sapa de ciment traditionala, pe sapa de baza de sulfat de calciu, pe suporturi absorbante si non-absorbante pentru incalzire in pardoseala, pe materiale metalice (trebuie testat inainte de utilizare pe suprafata mare).

Cantitate

  • Livrare rapidă (24-48 de ore) Livrare rapidă (24-48 de ore)
  • Transport gratuit în localitățile din rețeaua Urgent Cargus Transport gratuit în localitățile din rețeaua Urgent Cargus
  • 15 zile drept de retur 15 zile drept de retur

Stare fizica: pasta bej

Substrat: Substratul trebuie sa fie curat fara reziduuri cum ar fi vopsele de perete, pulberi sau ceruri. Verificati intotdeauna umiditatea substratului si a lemnului inainte de lipire. Masurarea umiditatii se face cu un higrometru de carbura pentru a exclude posibila prezenta a substantelor puternic higroscopice (piatra ponce si vermiculita) (pe o suprafata de aproximativ 2-3 cm). Umiditatea trebuie sa fie < 2% pentru sapele traditionale, < 5% pentru sapele anhidrite si < 0.2% pentru sapele anhidrite cu incalzire radianta. Umiditatea lemnului este cuprinsa intre 7 si 11%. Substraturile de ciment umed trebuie consolidate cu primerul IS216 diluat 100% cu D1016 sau cu EPOGLOSS catalizat 50% cu IND93 si diluat 100%-150% cu D1016.

Metoda de utilizare: Aplicati la temperatura camerei intre 10 – 30 ºC. Se toarna componenta B in componenta A, amestecand mecanic cu un agitator, la viteza mica, pana la obtinerea unei paste omogene de o culoare uniforma, care se aplica cu o mistrie drossel pe suprafata.

Catalizare: 9 parti A si 1 parte B

Uscare: completa – 18-24 ore (durata depinde de conditiile climaterice si de grosimea statului de adeziv aplicat)

Cantitatea de aplicare: 1000 – 1400 g/mp cu spatula dintata nr 5.

Termen de valabilitate la 20ºC: 12 luni in ambalaj original sigilat NB: - Depozitati la temperaturi de cel putin 10ºC. Nu aplicati in mediu umed.

Verifică întotdeauna daca produsul este adecvat pentru tipul de utilizare, înainte de aplicare.

ICAFIXC

Fisa tehnica

Tip proiect
Parchet